jelena_tomasevic_ibizaJelena Tomašević snimila spot na sunčanoj Ibizi

 

Jelena je proteklih dana snimala spot za pesmu “ Gde da odem da te ne volim“ u mondenskom letovalištu Ibiza u Španiji.Na preporuku publicity agencije iz Londona IMD koja zastupa hotele na Ibizi, došlo je do saradnje na obostrano zadovoljstvo. Jelena, koja je u Španiji prilično prepoznatljivo lice po svom učešću na Eurosong-u, nije ostavljala ravnodušnim meštane i mnogobrojne turiste, a mnogi su Jelenu videli kao proslavljenu latino divu Jennifer Lopez. Spot je sniman na više lokacija na Ibizi, a pojedini kadrovi spota snimljeni su u jednom od najatraktivnijih hotela na Ibizii „ES VIVE“ koji je prepoznatljiv kao odredište najpoznatijih DJ-eva na svetu. Tim koji pobeđuje se ne menja, pa tako i u ovom slučaju, Jelena je angažovala  fotografa i režisera Miloša Nadaždina i šminkera Marka Nikolića, koji će ovom spotu dati posebnu draž, a za Jelenin fatalni izgled u spotu pobrinuo se i ovoga puta PS FASHION čije je ona zaštitno lice. U spotu  će se pojaviti i poznati kragujevački sportista Nenad Tanasijević, a sve sa Jeleninom željom da promoviše svoj rodni grad i talente u njemu. Tako se i u predhodnom spotu „Med i žaoka“ pojavio poznati kragujevački maneken Peđa Stojanović.
Jelena je na Ibizi iskoristila vreme da obiđe znamenitosti glavnog grada Eivissa, kao i da uživa u noćnom životu ostrva koje nikad ne spava. Jedan od najpoznatijih noćnih klubova na svetu „PASHA“ bio je par večeri za redom domaćin Jeleni i njenoj ekipi.
Ovom prilikom fanovi će imati priliku i da uživaju u making of-u spota za koji se pobrinuo Ninoslav Prodanović, novi PR proslavljene pevačice.
I ovo putovanje donelo je pregršt anegdota,od kojih Jelena izdvaja sledeću: – Pošto smo imali vrlo zanimljivu rutu do Ibize, Beograd-Prag-Barselona-Ibiza, prilikom našeg dolaska u Barselonu, aerodrom je bukvalno neposredno po našem sletanju bio totalno blokiran zbog vulkanske prašine i sve je izgledalo kao na filmu. Sedeli smo šest sati na aerodromu u nadi da ćemo poletiti ka Ibizi, ipak smo morali tu noć da provedemo u Barseloni i tek narednog dana uputimo se ka našoj finalnoj destinaciji. 
Na kraju treba podsetiti da je pesmu komponovao Toše Proeski, tekst je pisala Jelena Trifunović, a aranzman radio Alek Aleksov i nalazi se na kompilaciji „Toše Proeski i prijatelji“, a naći će se i kao bonus track na Jeleninom novom CD-u na kome se uveliko radi.

Povezana vest:  Koncertna promocija novog albuma Arigo Sakija u Domu omladine 14. februara