red-bull-music-academy-pariz-2015Kako da se prijaviš za Red Bull Music Academy 2015

Saznaj kako možeš da otputuješ u Grad svetlosti i da učestvuješ u ovogodišnjem izdanju RBMA.
Ah Pariz. Grad iz kog potiču Daft Punk i MC Solaar, Serge Gainsbourg i Plastic Bertrand, Johnny Hollyday i Miles Davis. Pravo je čudo što Red Bull Music Academy već nije organizovala radionice u Gradu svetlosti.
Zato će 2015. to promeniti. Povratak u Evropu prvi put posle četiri godine. Nakon uspešne Akademije održane u Tokiju prošle godine, RBMA se ove jeseni seli u Pariz.
Šta se dešava na Akademiji? Pa, sve, bukvalno. Otvorena je za muzičare, pevače, producente, bit mejkere i DJ-eve, RBMA je posvećena istraživanju svih aspekata muzičke kreativnosti i stvaranju idealnih uslova i okruženja koji podstiču usavršavanje i inspiraciju.
Očekuj događaje, izložbe, radionice, predavanja i sešne u studiju. Očekuj da naučiš, da se razviješ, evouliraš i da se ludo zabavljaš dok to radiš.
Od 21. januara do 4. marta, muzičari svih vrsta, metodologija i nivoa iskustva su pozvani da se prijave na ovo jedinstveno istraživanje muzike iz svih uglova, koje su mnogi bivši „učenici“ opisali kao iskustvo koje menja život.
Ne moraš da imaš nastupe na glavnim binama festivala, objavljen album ili budeš virtuoz ako želiš da postaneš učesnik Red Bull Muzičke Akademije. Samo ti treba želja – da stvaraš i ideje koje ćeš deliti sa drugima. Da bi se prijavili za Pariz, muzičari moraju biti punoletni.
Više informacija, odgovore na pitanja i prijavu za RBMA nađi na apply.redbullmusicacademy.com.
Kompilaciju radova sa prošlgodišnjeg dešavanja u Japanu – Red Bull Music Academy Tokyo 2014 featuring Dorian Concept, Om’Mas Keith, dBridge, Xosar, Zebra Katz, WIFE i mnogi drugi, biće dostupan za download na redbullmusicacademy.com.

Povezana vest:  Boks set izdanje Džudas Prista



PHOTO: Red Bull Music Academy