Stanton Warriors PHOTOSTANTON WARRIORS U BEOGRADU 7. FEBRUARA

Ime koje klabere asocira na odličnu zabavu, a mnogima evocira uspomene na neke od najboljih gradskih žurki, ponovo je na plakatima koje viđamo po prestonici. Naime, Stanton Warriors nastupiće u beogradskom klubu „Dot“ u petak, 7. februara i doneti još jednu žurku za pamćenje. Trenutna cena ulaznica u pretprodaji iznosi 990 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i u svim Vulkan knjižarama.
Od kako je kompilacija „Stanton Sessions“ 2001. godine osvojila mnogobrojne svetske nagrade, energični duo Stanton Warriors zakucao je svoje mesto u svetskom vrhu producenata elektronske muzike. Njihove trake obojile su najveće žurke i festivale širom sveta – od napuštenih magacina u Londonu, brodskih žurki u Majamiju, skrivenih rejvova po Detroitu pa sve do glavnih bina na festivalima Glastonbury, Burningman, Ultra, Coachella i našem Exit festivalu. U proteklih 15 godina, bristolski tandem izdavao je za XL Records, Fabric, Cheap Thrills, Central Station i Universal, a poznati su i po klupskim remiksima za Daft Punk, Fatboy Slima, MIA i Gorillaz. Zapanjujuća produktivnost i kvalitetni ritmovi stvorili su mnogobrojne fanove Stanton Warriors-a, a eksplozivni setovi – nezaboravne žurke! Baš takva jedna žurka čeka Beograđane u subotu, 7. februara u klubu Dot, gde će duo Stanton Warriors nastupiti uz domaću podršku u sastavu Iron, Worke i Necone.
Ulaznice po ceni od 990 dinara još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i u knjižarama Vuklan – a zbog ograničenosti kapaciteta kluba organizatori apeluju da nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Povezana vest:  Wolfgang Puschnig, Antonio Sanchez i LBT nastupili druge večeri 24. Pančevačkog džez festivala