Hernan-Cattaneo-PHOTO-by-Annalisa-BrunoUlaznice za nastup Ernana Katanja po novoj ceni
 
Argentinski DJ mag Hernan Cattaneo, stiže u Beograd 27. februara, kada će nastupiti u beogradskom Depo Magacinu na adresi Travnička 3 uz domaću DJ podršku u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar. Regularne ulaznice su od ove nedelje u prodaji po novoj ceni ceni od 1.200 dinara, a od ponedeljka u prodaju će biti puštene i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara.
Prvi kontigent promo karata za nastup legendarnog argentinskog DJ-a već je rasprodat, ali ulaznice su u prodaji po novoj ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan. Od ponedeljka, 9. februara, u prodaju će biti puštene i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara, za one koji vole komfornije da uživaju u odličnom DJ setu Ernana Katanja. Kupci VIP ulaznice imaće bolji pogled na binu sa izdignute platforme, a ova zona će raspolagati posebnim šankom, garderobom i toaletima, kao i sedećim mestima za one koji se umore od đuskanja. Broj VIP mesta je ograničen pa organizatori apeluju da što pre nabavite svoju VIP kartu.
Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) svoju karijeru počinje u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada prvi put otkriva house muziku. Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila. Katanjo je bio inspirisan različitim uticajima kasnih 80ih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland. Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold. Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Katanjo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca. Od tog trenutka, Katanjo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella. Dve godine za redom, Katanjovo ime našlo se u Top 10 zvanične liste „Top 100 DJs“ prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i Katanjov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u petak, 27. februara u Depo Magacinu na adresi Travnička 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.
Povezana vest:  X FACTOR 2013, Sledeća faza "boot camp" - radni kamp!