Josipa Lisac_Live in Lap_coverVelika akcija Jugotona  – LIVE IZDANJA ZA 150 dinara

 

 

U petak, 21.maja počinje VELIKA AKCIJA LIVE izdanja u Jugotonu. Ljubitelji pesama Josipe Lisac, Miše Kovača, Dine Dvornika i Džibonija, moći će da kupe ova izdanja za samo 150 dinara, ili sva četiri izdanja za neverovatnih 450 dinara.

 

Live izdanje Josipe Lisac „O jednoj mladosti“ sadrži 16 pesama, među kojima su i „Dok razmišljam o nama“ „Hir, hir, hir“, „Ležaj od suza“ i mnoge druge. Na live izdanju Miše Kovača pod nazivom „Jedan dan života“ nalaze se sve sami hitovi, poput „Malo mi je jedan život sa tobom“, „Ti si pesma moje duše“, „Ostala si uvek ista“, i drugi. Na CDu se nalazi 20 pesama. Live album Dine Dvornika, Live in Minhen, pod nazivom „Tebi pripadam“ sadrži 14 najvećih hitova, kao što su „Afrika“, „Zašto praviš slona od mene“, „Ti si mi u mislima“ … I poslednja, ali ne i manje bitna Live kolekcija Džibonija, sadrži 14 numera, među kojima su „Kruna od perja“, „Zlatne godine“ i drugi hitovi kojima se Džiboni proslavio.

Povezana vest:  Novi singl Gorana Karana "Ljubav čuvaj"

 

Na ovaj način smo želeli da nagradimo naše verne kupce i da ih podsetimo da i u ovim kišnim i oblačnim  danima nastave druženje sa svojim omiljenim pesmama.