U prodaji ulaznice za Massima

massimo_2Jedan od najboljih glasova regiona Masimo Savić kao što je već poznato održaće 22. decembra u Beograd svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru. Karte su puštene u prodaju danas, 8. decembra po cenama od 1.000, 1.200, 1.600 i 1.800 dinara. Ulaznice možete naći na blagajni Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko prodajnih mreža Eventima (www.eventim-yu.com), Tiketservisa (www.tiketservis.com) i Tiketlajna (www.ticketline.co.yu).
Godinu dana od kako je u ispunjenom Sava centru promovisao regionalni hit album „Sunce se ponovo rađa“ Masimo se vraća da na određeni način dovrši prošli koncert u prestižnijoj beogradskoj dvorani!
Pevač hitova kao što su „Sjaj u tami“, „Stranac u noći“ ili „Zar više nema nas“, kaže da je „velika čast imati takvu publiku koja ti omogućava jedan gala koncert godišnje u Sava centru“.
-Mnogi me nagovaraju na veći prostor, međutim Sava centar je nekako veličina taman po mom ukusu. Mislim da ne treba ni raditi nekoliko dana Sava centar. Što Japanci kažu, najbolje je prekinuti jesti kad je najslađe. Tako gledam svoju glazbu. Ne treba pretjerivati, uvijek treba biti taman – ističe Masimo.

Povezana vest:  Novi album Rodžersa Votersa sledeće godine