KraakSmaak1-cr.-Michel-MeesKraak & Smaak u Beogradu za samo par dana

Holandska atrakcija Kraak & Smaak, koja u Beograd stiže u punoj postavi benda na nastup 19. februara u kultnom Bitefartcafe-u, objavila je fotografiju sa poslednje probe pred niz koncerata koje će imati u ovom delu Evrope.
Naime, bend u Beograd stiže nakon nastupa u jednom od najpoznatijih klubova u Budimpešti (ovaj koncert je rasprodat), a posle Beograda, Krakensmakovci će se uputiti ka Bratislavi.
Ovaj, u osnovi producentski trojac, daleko je dogurao od svojih početaka. Sada se, sa svojim šestočlanim bendom, ubraja među sastave čiji se živi nastup mora čuti uživo, a doživljaj i atmosfera na njihovim koncertima se poredi sa svetskim atrakcijama Prodigy i Moby.
Oskar, jedan od osnivača benda, nagovestio je da će publika u Beogradu imati priliku da čuje i sasvim svež, još uvek neobjavljen material ali da će akcenat definitivno biti na dobro poznatim hitovima, kako sa poslednjeg, tako i sa prethodna dva albuma.
Koncert počinje u 22h, a za intro set će se pobrinuti POOKIE, pripremajući atmosferu za izlazak Kraak & Smmak benda.
Karte bi trebalo nabaviti ranije i to svaki dan do koncerta u klubu od 10h – 24h ili preko Eventim, DDtickets i Gigstix prodajnih mreža. Cena karte je 1200 dinara.

Povezana vest:  IX beogradski blues festival BLUES STOCK: OPEN AIR BLUES 26. juna na beogradskom Hipodromu