Dejan Milicevic by Milenko MikljaIKONIKA, DEJAN MILIĆEVIĆ I MARKO MILOSAVLJEVIĆ U KLUBU DOT OVOG VIKENDA
 
Jedna od najzanimljivijih i najtalentovanijih žena na londonskoj anderground dance sceni, Ikonika, stiže u Beograd ovog petka! Talentovana DJ-ica i producentkinja dolazi na poziv kolektiva Mystic Stylez, a razlog je njihov zajednički nastup u klubu Dot, zakazan za petak, 20. februar. Samo dan kasnije, u subotu 21. februara rezidenti večeri biće klaberima omiljeni Marko Milosavljević i Dejan Milićević u još jednom superiornom back-2-back DJ setu.
Kako u svom produkcijskom, tako i u DJ radu, Ikonika je uspela da se upiše u istoriju svetske anderground muzičke scene. Prestižni „DJ Mag“ još 2009. godine nominovao ju je za „Najbolji DJ proboj“, a samo godinu dana kasnije našla se u kategoriji „Najbolji DJ u 2010-oj“. Njen prvi EP „Please“ iz 2008. godine dao je sasvim novi osvrt na tadašnju klupsku scenu Londona, izražen kroz veoma melodične moderne muzičke pravce. Pored ovoga, Ikonika ima svoju etiketu „Hum + Buzz“, na kojoj obljavljuje svoja izdanja, ali takođe radi i na promociji novog talenta. U petak, 20. februara, Ikonika će nastupiti u klubu Dot na adresi Francuska 6, a uz nju publika će još jednom imati priliku da vidi i čuje ekipu iz jednog od najtraženijih beogradskih DJ kolektiva! U pitanju je Mystic Stylez, a iste večeri sa Ikonikom nastupiće Jackie Dagger, Phillie P i Stevie Whisper. Do ponoći ufur će koštati 400 dinara, a nakon ponoći cena karte na ulazu biće 500 dinara. Dejan Milićević i Marko Milosavljević spremaju još jedno superiorno back-2-back izdanje za klub Dot ove subote, 21. februara. Garantovano dobra zabava počinje u 23h, a ulaz je slobodan do ponoći.
Naredni vikend u klubu Dot donosi nastavak party serijala! Petak, 27. februar biće rezervisan za još jedno Smoking Beats izdanje, a poslednjeg dana februara gost za DJ pultom kluba Dot biće DJ Andy Rourke. Mart će imati sjajan početak jer več 1.3. u Dot dolazi sjajni LTJ Bukem! Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade
Povezana vest:  Smešing Pampkins imaju novu basistkinju