x factor adriaPredstavljeni voditelji i žiri nove sezone X Factor Adrie

Konačno smo saznali odgovor na na pitanje koje su svi postavljali od prvog trenutka kada su čuli da počinje nova sezona X Factor Adrie – na pitanje KO JE OVOGODIŠNJI ŽIRI?!
Ovogodišnji žiri čine kao i obično četiri člana, kompetentna da sede na čuvenim X factor stolicama, da pomognu takičarima kao njihovi mentori, da doprinesu emisiji svojim šarmom i sopstvenim X factorom. Pred njima je težak, ali iskren i lep zadatak, da pronađu novi X factor među kandidatima iz čak 5 zemalja – Srbija, Hrvatska, Makedonija, BiH, Crna Gora.
Kako dame imaju prednost, voditelji nove sezone Antonija Blaće, Aleksandar Radojičić i Snežana Velkov prvo su predstvali Aleksandru Kovač.
Drugi se pred novinarima pojavio Tonči Huljić, a zatim smo saznali i ko je treći član žirija – Massimo Savić. Četvrti član je Željko Joksimović, jedini član koji je preživeo prošlu sezonu i koji se večeras nije pojavio na promociji zbog unapred ugovorenih obaveza.
Jedan deo X factor Adria priče znamo, a saznali smo da nas očekuje 18 epizoda i da je superfinale zakazano za leto (spominje se 28. jun) u Kombank arena.
Jedva čekamo da počne nova sezona, za koju se iskreno nadamo da će biti bolja od prve na kojoj su valjda svi ispekli zanat!

Povezana vest:  Frank Turner konačno u Beogradu

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES