Hernan-Cattaneo-PHOTO-by-Annalisa-Bruno

NOVA CENA KARATA ZA KATANJA UOČI NASTUPA U HANGARU

Ernan Katanjo nastupiće sutra uveče u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, a u prodaji je još mali broj ulaznica po novoj ceni 1.400 dinara, pa organizatori apeluju da požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme.
Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) jedan je od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više. Ponovnu priliku da uživaju u Katanjovom neverovatnom performansu, naši sugrađani imaće sutra – u petak, 27. februara u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.
Ulaznice za ovaj nastup još uvek su u prodaji po ceni od 1.400 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan. Donedavno, u ponudi su bile i VIP ulaznice, ali su nedavno rasprodate, pa organizatori apeluju da požurite i nabavite svoju kartu na vreme.

Povezana vest:  Limp Bizkit se ne raspada