Andy Rourke 28.02

IBIZA U BEOGRADU OVE SUBOTE

Zajedno sa porastom temperature u Beograd stiže i pravi dašak Ibice! Naime, DJ i producent Andy Rourke, rezident u nekolio klubova na ovom španskom ostrvu, biće gost za DJ pultom beogradskog kluba Dot ove subote, 28. februara. Njemu će se za pultom, u vidu domaće podrške pridružiti Bross. Samo dan kasnije – u Dot stiže LTJ Bukem na specijalan nastup za ograničen broj posetilaca!
Otkad se preselio na magično mediteransko party ostrvo, Endi Rurk je zahvaljujući brojnim gigovima uspeo da usavrši svoj deep funky stil sa nu-disco elementima. Na spisku njegovih rezidentura na Ibici nalaze se klubovi Ushuaia Tower i Boom!, a ovaj miksevi ovog momka krase plejliste radio stanica poput Ibiza Sonic i Ibiza Global Radio. Ove subote, 28. februara, Rurk će nasupiti u klubu Dot uz pratnju domaćeg DJ Brossa. Ulaz je free do ponoći.
Još jednu priliku da čuju neke od najboljih r’n’b i hiphop hitova imaće oni koji dođu u Dot u petak, 27. februara, jer je tada na programu još jedna Smoking Beats žurka. Kao i do sada, za DJ pultom biće Фake Casual i Byp_, a ulaz je slobodan do ponoći.
Mart će imati sjajan početak jer več 1.3. u Dot dolazi sjajni LTJ Bukem. Ovo će biti specijalan nastup za ograničen broj posetilaca, zato nabavite svoju ulaznicu na vreme! Karte po ceni od 400 dinara u pretprodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade

Povezana vest:  Lana Del Rey se udaje?