naslovnica 1000CD izdanje live albuma „Mir i ljubav“ u izdanju Dallas Recordsa i Lampshade Media u prodaji ekskluzivno na beogradskom koncertu 7. marta

Koncert grupe S.A.R.S., koji se održao 25.10.2014. u rasprodatom zagrebačkom Domu sportova, bio je, bez sumnje, najupečatljiviji događaj muzičke godine u regionu.

Jedna od najvećih sportskih dvorana regiona tog je dana bila poprište dvoiposatnog izliva međusobne ljubavi između zagrebačke publike i ovog beogradskog benda, a konačno smo dobili i fizički dokaz trijumfalnog događaja koji se i danas prepričava.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE OXEGEN HIGHLIGHTS 2011

Album sadrži 15 pesama koje predstavljaju presek karijere benda, i svojevrsnu „best of“ kompilaciju, obogaćenu nezaboravnim ambijentom i emotivnim nabojem koji prožima sva 73 minuta koncertne svetkovine u Domu sportova.

Naslovna ‘Mir i ljubav’, ‘Ti, ti, ti’, ‘Ratujemo ti i ja’, ‘Dane brojim’, ‘Lutka’, ‘Rakija’, samo su neki od hitova koji se nalaze na ovom albumu koji ujedno predstavlja i prvo regularno izdanje ovog popularnog benda u Hrvatskoj.

Povezana vest:  „Drugovanje“ sa grupom Iskon i brojnim gostima na novom izdanju tradicionalne muzike

Sve koji su sa S.A.R.S.-om tog dana slavili muziku, sigurno će razveseliti vest da, nakon digitalnog izdanja, sada i CD izdanje ‘Mir i ljubav’  kreće  u prodaju. Beogradska publika imaće priliku da album ekskluzivno kupi na beogradskom koncertu benda u Hali sportova u subotu, 7. marta, nakon čega će se naći u prodaji na svim boljim prodajnim mestima u regionu.

Ovim izdanjem, S.A.R.S. je zaključio jednu izuzetnu godinu u svom postojanju i otvorio novu, 2015., koja će, sudeći prema interesu publike i medija, zasigurno biti još i uspešnija.

Povezana vest:  Triger objavljuje album rok obrada