Timo Maas PHOTOTIMO MAAS U BEOGRADU 13. MARTA

Nakon četiri godine, legenda nemačke tehno scene Timo Maas ponovo stiže u Beograd u petak, 13. marta kada će nastupiti u beogradskom klubu Dot.
Već 15 godina prošlo je od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh nemačke elektronske scene, ali karijera ovog tehno velikana datira 30 godina unazad. Svojim studijskim albumom „Lifer“ iz 2013. godine, na kom gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava UNKLE i pevač grupe Placebo, Brian Molko, Maas je još jednom dokazao da klupski zvuk može da se kreće u okvirima moćnih vokalnih interpretacija.
Poslednjeg puta kada je bio u Beogradu, a to je bilo 6. maja 2011. u Belexpocentru, još jednom je podsetio naše sugrađane šta je to dobar tehno – a nakon skoro 4 godine, Beograd će 13. marta ponovo moći da uživa u Maasovom DJ setu, ovog puta u klubu Dot. Domaća podrška u sastavu Vada Janjić & Dušan Lazović učiniće ovaj party nezaobilaznom tačkom susreta gradskih klabera.
Ograničen broj ulaznica nalazi u pretptrodaji po ceni od 1.200 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Broj mesta je ograničen, pa nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Povezana vest:  Dženifer Lopez se vraća u "Idol" za 17,5 miliona dolara?