DRUMVEČE ALTERNATIVNOG ROCKA U KUGLAŠU

U subotu 7. marta sa početkom u 21h u Kuglašu, Đušina 5, veče alternativnog rocka. Beogradskoj publici će se predstaviti Volt Pop, Drum i Oko Alefa.
VOLT POP je užičko-beogradski sastav, nastao 2013. godine od članova nekadašnjeg benda Continuum. Njihov prvi EP je snimljen i nosi jednostavan naziv „1“. Pojaviće se u narednim mesecima. Prvi singl „3 Fine“ izbacili su u septembru prošle godine, kao najavu za ono što dolazi.
DRUM je rok bend nastao 2010. godine. Poreklom iz Požege. Autorskim radom se bavi od osnivanja benda. Krajem 2013. izdali su prvi singl „Parazit“ u saradnji sa Samostalnim referentiima.
OKO ALEFA su osnovali Zlatko V. Stevanović i Đorđe Cvijović 2011. godine u Požegi. Nakon dugogodišnjeg eksperimentisanja zvukom, tek u oktobru 2013. godine bend postaje aktivan, ali sada u Beogradu. Promenom dvojice basista i dva pevača, bend se ustalio u trenutnoj postavi: Zlatko V. Stevanović (vokal, gitara), Aleksandar Matović (vokal) Petar Prvulović (bas gitara), Željko Ćirović (vokal, gitara, synth) i Đorđe Cvijović (bubnjevi). Već nakon 3 meseca učestalih proba, bend je počeo da učestvuje na brojnim festivalima autorskih bendova, svirajući isključivo autorske pesme.
Veče istočno-hercegovačkog r’n’r-a u srcu Begrada!
ULAZ: 150 dinara

Povezana vest:  Ulaznice za AFRO-CUBAN ALL STARS u prodaji