RDM-Baume-Levres 2Medeni tretman za negu usana
 
Nežna koža usana najtanja je koža na našem telu. Bez žlezda znojnica i lojnica, koža usana je nezaštićena od spoljašnjih uticaja i izložena je intenzivnoj dehidraciji. U hladnim mesecima, upravo usne osećaju najveće posledice od hladnoće i vetra, zatim grejanja u zatvorenim prostorijama kao i čestog disanja na usta zbog zimskih prehlada i virusa.
Ubrzani gubitak vlage dovodi usne do intenzivnog isušivanja, crvenila i peckanja, a u težim slučajevima i pucanja, pa čak krvarenja usana.
Jedino rešenje krije se u negovanju usana spolja putem kvalitetnih prirodnih balzama koji će im vratiti hidrataciju, regenerisati ih i zaštititi ih jačanjem njihove krhke kožne barijere.

Jeste li znali?

Povezana vest:  Maraja Keri čeka blizance

Med je poznat kao jedan od najboljih saveznika za obnovu suvih i ispucalih usana. Još su drevne civilizacije Egipta i Kine prepoznale med kao lek za negu suve i oštećene kože. Bogat šećerima, med pomaže u obnavljanju i jačanju kožne barijere i deluje intenzivno protiv dehidratacije.

Isprobajte slatki tretman iz kućne radinosti!

Ako nemate pri ruci kvalitetan prirodan balzam, nanesite pola kafene kašičice meda na suve usne i ostavite da deluje barem 10 minuta. Šećeri u medu pružaju trenutnu hidrataciju suvim usnama i čine ih glatkim i nežnim.

Povezana vest:  Džastin Biber automobilom udario fotografa

S.O.S. TRETMAN ZA OŠTEĆENE USNE

Ponekad su usne toliko oštećene, da ni svakodnevni stikovi za njihovu negu više ne pomažu. Rešenje se krije u intenzivnom S.O.S. tretmanu u obliku Rêve de Miel® Baume Lèvres Balzama za usne.
Ovaj izuzetno hranjiv i obnavljajući tretman za suve usne sadrži dragocena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema i uljni ekstrakt nevena koji hrane, omekšavaju i regenerišu ispucale usne. Med cveta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože, dok shea maslac neguje kožu čineći je mekšom.
Vitamin E deluje aktioksidativno, protiv prevremenog starenja kože, a ekstrakt grejpa daje osećaj neverovatne prijatnosti prilikom korišćenja.
O uspehu ovog slasnog balzama govori i činjenica da se svakog minuta proda jedan primerak širom sveta!

Preporučena maloprodajna cena: 1.150,00 din

Povezana vest:  Rege Apatridi napunili Lađu

NUXE proizvodi su dostupni u odabranim apotekama.