Joris-VoornZavršen prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Fire, Joris Voorn „zapalio“ beogradski Hangar

U prepunom Hangaru, luke Beograd sinoć je održana prva Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurka. Zvezda večeri bio je Joris Voorn, koji je svojim energičnim dvosatnim setom na pravi način predstavio najvatreniju binu festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje.
Voorn je na veliko oduševljenje publike „zavrteo“ brojne hitove, a njegov nastup bio je ispraćen gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Povezana vest:  Ulaznice za Egzit skuplje od 1. jula

Secret-CinemaSecret Cinema slavio rođendan u Beogradu

Popularni holandski di-džej Secret Cinema je noćas svoj rođendan slavio zajedno sa više hiljada posetilaca Lovefest Fire žurke. On je za di-džej pult stao tačno u ponoć, a svojim neverovatnim setom još jednom je pokazao zašto na muzičkoj elektronskoj sceni traje više od 20 godina.
Prema njegovim rečima Lovefest Fire bina je u potpunosti opravdala svoje ime i pokazala vatrenost, koju u sebi nose fanovi festivala ljubavi.
Osim gostiju iz Holandije, domaća podrška ovog puta bili su Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene, kao i dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, koji su imali težak zadatak da zatvore žurku.
Večerašnja Lovefest Live žurka, koja će biti održana u Hangaru luke Beograd (Knežopoljska 3), zbog dana žalosti poćeće u 20h i trajaće do ponoći.Na bini će prvi nastupiti Marčelo, zatim crnogorski dvojac Who See, dok će žurku zatvoriti kultni beogradski hip-hop sastav Prti Bee Gee.

Povezana vest:  Grupa Muse u novom singlu!