fluid-underground-album-amanetTreći studijski album benda Fluid Underground – „Amanet“ sredinom marta

Redakcija muzičkog portala RockSvirke, povodom petogodišnjice postojanja i rada i pokretanja zvanične izdavačke kuće, s ponosom vam najavljuje novo izdanje. Album Amanet, koji potpisuje bend Fluid Underground, biće objavljen sredinom marta u izdanju izdavačke kuće RockSvirke Records.
Poznat je omot (artwork) albuma kao i spisak numera (trakclist) za treći studijski album Amanet „stoner rock“ benda Fluid Underground iz Vlasotinca.
„Artwork je radio Nenad Tasić i uskoro se mogu očekivati i promo diskovi sa kompletnim artworkom i tekstovima. Prezadovoljni smo kako je ispao omot albuma i generalno time kako Nenad radi svoj posao. Dok čekamo da izađe album, pokušavamo da zakažemo neke nastupe i koncertno da promovišemo novi album“, navodi frontmen benda Miloš Petrenj.
Bend u dosadašnjoj diskografiji ima 2 studijska albuma: Napad i prve noći (2010) i Decembar (2010), kao i EP Sumrak bogova (2012).
Album najavljuje spot „Statične oči“ koji potpisuje provereni dvojac: Đorđe Stojiljković (režiser i snimatelj) i Nikola Purić (editovanje). Pored fizičkog izdanja album će biti dostupan putem online servisa Deezer, iTunes, Spotify,…
Spisak numera:
1. Njen bluz
2. Bezimeni
3. Priština
4. 7 dana
5. Statične oči
6. Ces’t La Vie
7. Amanet
8. Tuđa Krv

Povezana vest:  Bend „Uvertira" predstavlja nov spot