Hladno pivo protiv svinjskog gripa

milekekinFrontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin kaže da publika ne treba da strahuje zbog dolaska na koncert 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma jer je njegov bend najbolji lek protiv svinjskog gripa. 
-Ja se svinjskog grupa ne bojim! Mislim da je to sve hajka dignuta od strane faramaceutske industrije koja pokušava u ovom dijelu svijeta okrenuti nešto novaca i prodati ono što je na zapadu ostalo od cijepiva. Imam prijatelja u Evropi, Londonu koji uopće nemaju pojma šta se događa, da ima neki svinjski grip – kaže Mile. 
Zagrebački rokeri Hladno pivo godinu dana od nezaboravnog koncerta pred četiri hiljade posetilaca u Hali sportova u Beogradu spremni su da takav spektakl prirede Novosađanima 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma. Koncert organizuju Long Play i Studentski kulturni centar Novog Sada. 
Ako kojim slučajem niste bili prošle godine u Hali sportova, a u opštoj besparici niste bili u mogućnosti da se radujete uz Hladno pivo letos na Exitu, osmehuje vam se treća sreća da ZA SAMO 800 DINARA prisustvujete trenutno jednoj od najmoćnijih rokenrol predstava na prostoru bivše Jugoslavije. Uostalom, ko je bio u Hali sportova i na Exitu, zna zašto treba otići i treći put! ALI POŽURITE! Ulaznice su tako bezobrazno jeftine samo do 14. decembra, a od tada su 1.000 dinara.
Ulaznice se prodaju u Novom Sadu u CD shopu “Mungos” do dana koncerta, kada ćete ih moći naći na blagajni Sajma Master Sale. Beograđani spremni na izlet do Novog Sada ulaznicu za svoje Hladno pivo mogu kupiti na blagajni Doma omladine.
Long Play je za sve Beograđane, ljubitelji Hladnog piva odlučila je da ljubiteljima ove grup izađe u susret i po povoljnoj ceni organizuje prevoz autobusom.
Cena? Po starom dobrom običaju agencije Long Play, prava sitnica! Kartu za koncert možete da kupite za samo 800 dinara i uz nju dodajte 1.000 dinara za povratnu (Beograd-Novi Sad-Beograd) kartu i mesto u Long Play autobusu.
Dakle, za samo 1.800 dinara agencija Long Play vodi vas na koncert Hladnog piva u hali Master Novosadskog sajma, i vraća Vas nazad u Beograd! Prijave za kupovinu ulaznica/bus karti od danas šaljite na mejl [email protected].

Povezana vest:  Novi spot Letu štuka večeras premijerno na MTV-iju