Kendrik Lamar Reebok AndKendrik Lamar podigao LA na noge spojem fitnesa i muzike
 
Reebok, globalni pionir u fitnes inovacijama i brend partner repera Kendrika Lamara, dobitnika nagrade Gremi, podigao je na noge Los Anđeles kroz posebnu vrstu nastupa: pokretni koncert za fitnes i muzičke fanove. Kendrik je podstakao 100 trkača na #GETPUMPED akciju za neobičnu trku kroz spektakularne ulice Los Anđelesa, dok je izvodio set svojih pesama na posebno prilagođenom kamionu.
Slavljen zbog svoje energije, moćnih i dimaničnih nastupa, Kendrik je obezbedio živu muzičku podlogu kao podršku trkačima, a nosio je nove revolucionarne Reebok ZPump Fusion patike. Stvoren je upečatljiv konvoj ispred koga je išla policija, a bili su okruženi kamerama i gledaocima, koji su pristizali iz celog grada. Čak je i saobraćaj zaustavljen i velika masa se okupila tokom Kendrikovog nastupa, donoseći pokret, energiju, strast u zaista jedinstvenu atmosferu na ulicama Los Anđelesa.
Tod Krinski, potpredsednik za Reebok Classic, izjavio je: „Brend Reebok posvećen je inovaciji i pravim novim idejama. Kroz akciju #GETPUMPED može se videti spoj muzike i fitnesa na jedinstven i dinamičan način. Reebok ZPump je najznačajniji proizvod lansiran u skorije vreme a Kendrikov novi album je izdanje o kome se najviše priča ove godine. Kendrikov jedinstven nastup na otvorenom je savršena proslava za ZPump“
„Reebok i ja delimo isti cilj da inspirišemo druge, tako da je bila savršena ideja da se ljudi nadahnu dobrom muzikom i fitnesom– nastupajući na tako jedinstven način, stvarajući realno iskustvo i ohrabrujući ljude da trče mojim rodnim gradom, LA-om. Partnerstvom sa Reebok brendom uvek želimo da uradimo nešto više što će motivisati ljude i to je primer kako se udružujemo da napravimo nešto posebno“ rekao je Kendrik Lamar.
Kroz novu i jedinstvenu komoru ispunjenu vazduhom koja okružuje i prilagođava se stopalu, ZPump Fusion patike predstavljaju revolucionarni nov pristup Reebok legendarnoj Pump tehnologiji i nov osećaj komfora za sve trkače.
Reebok poziva na #GETPUMPED na društvenim mrežama. Uz ovaj hashtag može se podeliti ZPUMP iskustvo.
Reebok ZPump Fusion na raspolaganju je i u Srbiji, a više informacija o modelima i prodajnim objektima može se pronaći na linku reebok-zpump-fusion.rs.
Povezana vest:  Nišville uvertira „Prijatelji Šabanu" - 9. i 10. avgusta