IndilaUlaznice za festival New Divas u prodaji

Ulaznice za festival „New Divas“ na kome će nastupiti francuska senzacija INDILA, u prodaji su od danas, utorka, 31. marta po cenama od 2550 i 3550 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta
Festival „New Divas“ održaće se 26. maja u Kombank Areni a domaće muzičke „boje“ braniće mlade i popularne pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović kao i bend jedinstvenog izraza Zemlja gruva.
Očaravajuća pevačica INDILA koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom „Derniere Dаnse“ za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja! Pored mega hita „Derniere Dаnse“ (sa preko 187 MILIONA YouTube pregleda) trenutno su aktuelni singlovi : „Tourner Dans Le Vide“ (41 milion YouTube pregleda) koji ozbiljno „preti“ da ugrozi slavu prethodnog hita jer je već zavladao top listama, a ova pesma neverovatno je popularna i na našim prostorima; kao i „Love Story“ i „S.O.S“.

Povezana vest:  Električni orgazam bitno drugačiji nego do sada