Joksimović promovisao album!

 

joksimovic_koncert (1)Jedan od naših najpopularnijh muških vokala, Željko Joksimović održao je sinoć u „Expo XXI“ promociju poslednjeg albuma „Ljubavi“. O svakoj pesmi pre nego što su prisutni mogli da je čuju uz pratnju orkestra „Stanislav Binički“ domaćin večeri rekao je po nekoliko rečenica.

Česta pojava na promocijama jesu kašnjenja pa tako ni ova nije ostala imuna na to. Posle više od sat vremena zakašnjenja Željko je izašao na binu i obratio se svojim gostima.

Povezana vest:  2CELOOS: Ilma ima X Faktor!

– Dobro veče dragi prijatelji! Dobro vi meni došli i dobronam svima došao novi album. Naslovna numera sa zove „Ljubavi“ jer ja sam čovek koji živi od emocija i kome je to najvažnije u životu – rekao je Željko i mini koncert je mogao da počne.

joksimovic_koncertMeđu gostima su bili Željkovi roditelji, ćerka Mina, devojka Jovana Janković, brat Saša sa suprugom, Jelena Tomašević, Mari Mari, Marko Kon, Žika i Jelena iz grupe Zana, Ivana Selakov, Romana Panić, Saša Matić, Dženan Lončaverić, Saša Kapor, Maja Japundža – Nikolić, Nataša Miljković, Srđan Predojević…

Povezana vest:  U senci grupe Gift

Generalni direktor „Telekoma Srbija“ Branko Radujko uručio je Željku povelju, budući da je popularni pevač za samo dve nedelje prodao 300.000 primeraka novog CD-a uz MTS pripejd paket, a doštampano izdanje albuma naći će se u prodaji za 15 dana u izdanju „Minakorda“ i „City recordsa“.