Robbie Rana prodaja

Veliko interesovanje za koncert Robija Vilijamsa u Beogradu

Ušće šoping centar je danas privukao ogroman broj ljudi koji već od 11 časova čekaju kako bi nabavili ulaznice za koncert Robija Vilijamsa, najiščekivaniji koncert u poslednjoj deceniji na ovim prostorima, iako je prodaja ograničenog broja ulaznica počela u 17 sati.
Redovi se prostiru kroz Ušće u kolonama, rekao je Tanjugu dirktor Eventima u Srbija Pavle Leverda, a zainteresovani danas mogu nabaviti karte uz poklon cenu za parter od svega 3.390 dinara, što je i najniža cena na aktuelnoj turneji poznatog pevača.
U duhu turneje „Let Me Entertain You“ prvih 100 kupaca koji su se danas našli na blagajni Eventima u Ušću dobili su i pozivnicu za specijalni „afterparty“ koji će biti održan odmah posle koncerta na Ušću.
Takođe, prvih 300 kupaca dobilo je i zabavne maske sa likom Robija Vilijamsa.
Prodaja ulaznica po poklon ceni trajaće najkasnije do četvrtka 9. jula, odnosno i kraće, do isteka ograničenog kontigenta tih karata.
Zvanična prodaja ulaznica za koncert 17. juna na Ušću kreće sutra od 10 časova na blagajnama i putem sajta Eventima u celoj Srbiji i širom Evrope.
Organizatori preporučuju fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice, jer je interesovanje za beogradski koncert izuzetno veliko, kako u Srbiji, tako i u regionu, dok je kapacitet koncerta ograničen na 30.000 ljudi.
Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa podeljene su po zonama, kao što su parter A po ceni od 4.990, odnosno parter B po ceni od 3.990 dinara.
Za fan pit treba izdvojiti 5.990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti.
Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara.
VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Povezana vest:  DANIJELA MARTINOVIĆ U ZAGRLJAJU PREZGODNOG MLADIĆA U NOVOM VIDEOSPOTU ILUZIJA (FOTO)