nicim izazvn impuls

BEND NIČIM IZAZVAN GOST EMISIJE „IMPULS“

Vrbasko-beogradski deveterac, Ničim izazvan, je sastavljen od muzičara i penzionisanih profesionalnih sportista. U njihovim pesmama se čuju zvuci trube, violine, harmonike u kombinaciji sa gitarskim rifovima i akustičnom gitarom i to ih karakteriše kao pop-rok bend, a opet sa druge strane to i nisu…
Šta zapravo jeste ovaj bend, ko ga čini, kako su počeli i gde su krenuli saznaćete u novom izdanju emisije Impuls na MTV kanalu u sredu u 21:30!

Povezana vest:  Severina uživala u wellness ponudi u Termama Čatež (FOTO)

Kako se ova šarenolika grupa ljudi spojila i započela muzički projekat koji se munjevitom brzinom probio na regionalnoj sceni, na koji način im je saradnja sa poznatim sarajevskim producentom Đanijem Pervanom pomogla i poboljšala njihov zvuk, kako napreduje rad na novom albumu sa kojeg se već izdvojila pesma „Bo bo bom“? Boris i Bojan, koji su pirčali sa voditeljkom Naidom, su još otkrili i zašto se devojke plaše ulaska u tridesete godine i da li je muzika sve što nam treba, kao što govore njihove pesme.

Povezana vest:  New Young Pony Club na Demofestu

Pored intervjua sa momcima iz benda Ničim izazvan, u Impulsu ćete čuti i najnovije filmske vesti, pikanterije iz sveta slavnih, a saznaćete i koje pesme su dobile najviše glasova na MTV-jevoj listi Domaćica.

Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30