katarina photo Zoran Trtica

KATARINA PEJAK I PRIJATELJI 10. APRILA U MIKSER HOUSEU

Katarina Pejak, bluz pijanistkinja i pevačica čarobnog glasa, koja se školovala na prestižnom američkom Berklee koledžu, ponovo nastupa u rodnom gradu, u petak, 10. aprila, u 21h, i to uz pomoć prijatelja.
Katarini će na bini Mikser House-a podršku pružiti Blagoje Nedeljković Pače (bubnjevi), Darko Golić, (bas), specijalni gost, iz benda Fish In Oil, Bratislav Radovanović (gitara) i veoma specijalni gost, iz benda Texas Flood, Nenad Mr. Swagger Zlatanović (gitara i vokal).
Katarina Pejak je pevačica, tekstopisac i pijanistkinja, koja će fanovima i publici Mikser House-a predstaviti svoje nove kompozicije, nastale u Americi gde živi poslednjih godina, i naravno, pesme sa prvog i drugog albuma (Perfume & Luck i FIRST HAND STORIES) kao što su: Perfume & Luck, Take Me Home, This Place, The Practice, pesme Tom Vejtsa, Nore Džouns i druge cover-e koji će vas, verujemo, ponovo oduševiti. Katarina je u maju 2014. diplomirala na prestižnom Berklee College Of Music (songwriting).
Ulaznice za koncert su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, a za srednjoškolce i studente predviđen je popust od 40% uz đačku knjižicu i index (popust važi samo za kupovinu karata u Mikser House).

Povezana vest:  AMERICA'S BEST DANCE CREW 6 NA MTV