Ziri x faktora ima tezak posao
X FACTOR ADRIA 2015
Žiri će tek biti na mukama!
 
Prošlo je više od tri nedelje od kako smo prvi put videli Željka, Tončija, Massima i Aleksandru u ni malo lakoj ulozi – ulozi sudija popularnog tv formata „X Faktor“. Za razliku od prošle godine, ovogodišnji četverac pokazao je da se dobro slaže, ali teško breme odgovornosti ponekad ume da izazove i suprotna mišljenja, pa su tako u nastavku takmičenja moguće i nesuglasice u žiriju.
U novoj epizodi koja je na programu u nedelju od 21h na Prvoj tv čini se da se žiri malo opustio, pa je i sa gledaocima podelio svoje viđenje stvari o njihovom odnosu i mnogobrojnim obavezama.
-U cilju odgovornosti probudim se ujutru u pet, odem na masažu u 7h, pa nikad u životu nisam bio na masaži tako rano. – požalio se Tonči, dok je Željko opisao atmosferu u studiju: -Ovde kad eksplodira, ovde bi eksplodiralo tako da lete stolovi! Tako da smo, za sada, vrlo uzdržani.
-Ali meni je to interesantno, nikada nije dosadno. Mi, takođe, „puknemo“ ponekad, pa i mi smo ljudi od krvi i mesa. – ističe Massimo.
-Ja reagujem vrlo energično i telom i glasom, čak ponekad dok kandidati pevaju uhvatim sebe kako kažem uuuh! Nekad me momci povedu u pogrešnom pravcu, ali ja se uvek vratim na svoju putanju. – poručuje Aleksandra.
-Čarolija svega ovoga je što postoji jedna demokratija, koja nije došla do ruba incidenta – još uvek. – zaključuje Tonči.
Da stvari funkcionišu i da su sudije „X Faktora“ i dalje u slozi, pokazuje i prvi zajednički selfi na fejsbuku koji su mnogobrojni ljubitelji ovog šou programa propratili pozitivnim komentarima. A da li će idilična atmosfera ostati ili je ovakav početak zapravo zatišje pred buru ostaje da vidimo.
 
Povezana vest:  Koga je Srbija slušala i gledala u 2016. godini na YouTube-u?