jaques pozivnica

JACQUES HOUDEK NOVI DOMAĆIN NACIONALNOG PROJEKTA BLESSFOOD – VEČERA S PORUKOM

Veliki nacionalni projekt Blessfood – Večera s porukom nastavlja pisati lepe humanitarne priče. Nakon nezaboravne prve večere dizajnerke Matije Vuice ulogu domaćina ovaj je put prihvatio muzičar posebnog glasa Jacques Houdek, koji će u sredu 15. Aprila u 20,00 sati u kultnom zagrebačkom restoranu Okrugljak okupiti drage prijatelje i sve ljude dobrog srca u ugodnom druženju s humanitarnom notom.
„Takav pjevač rađa se jednom u tristo godina!“, izjavio je maestro Zdravko Šljivac koji je među prvima otkrio Jacquesa Houdeka na početku karijere. Danas muzičar ekskluzivnog statusa s uspešnom karijerom, višestruki dobitnik Porina, miljenik struke i publike s više od 10 diskografskih izdanja te pevač koji s ponosom nosi nadimak The Voice. Samo dan nakon njegovog samostalnog koncerta u Lisinskom, popularni mentor medijskog spektakla desetleća još jednom će pokazati svoju humanost te će biti novim domaćinom Blessfood -Večera s porukom. Uz druženje i zabavu, Jacques će zajedno sa svojim gostima prihod od ulaznica kupljenih za njegovu Večeru s porukom donirati Specijalnoj bolnici za hronične bolesti dečje dobi Gornja Bistra.
„Čast mi je što mogu biti dijelom ovog hvalevrijednog projekta kao domaćin „Blessfood -Večere s porukom“ u srijedu u Okrugljaku. Veseli me što mogu pozvati svoje prijatelje, kolege i suradnike da mi se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji i da kupnjom ulaznice doniraju sredstva Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra – kad se dobre energije udruže, sve je moguće!“ – izjavio je Jacques Houdek ususret večeri.
Jacques je kao domaćin odabrao Specijalnu bolnicu za hronične bolesti dečje dobi Gornja Bistra kao humanitarni cilj svoje Večere s porukom. U bolnici je trenutno 108 štićenika i pacijenata, od čega većina nepokretnih, kojima je potrebna pomoć u opremanju, lečenju i nadasve ljubavi – jer su mnogi njih štićenici Centra za socijalnu skrb.
Cilj projekta Blessfood – Večera s porukom je iskazivanje humanitosti tokom cele godine, za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sinergijom domaćina kao javne osobe, gostiju, prijatelja i poslovnih partnera, te vrhunske gastronomije najboljih hrvatskih restorana, potiče se kultura druženja, humanitarnog delovanja i uživanja u društvu prijatelja na Večerama s porukom.
Svi koji se žele pridružiti ovoj humanitarnoj akciji i prisustvovati Jacquesovoj Blessfood – Večeri s porukom svoje ulaznice mogu osigurati na internet strain www.entrio.hr a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood – Večera s porukom.

Povezana vest:  S.A.R.S. sa fanovima proslavio nagradu i prvih 10 godina