ucutipas promo2014a fotoMarkoRisticBend UĆUTI PAS objavio album ‘Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da’

Prvi album perspektivnog lazarevačkog benda UĆUTI PAS koji nosi naziv „Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da“ ugledao je svetlost dana 12. aprila tačno u podne. Izdavač je Nocturne media, a album je dostupan za besplatan download putem sajta Nocturne magazina (link: http://tinyurl.com/ucutipas)

Povezana vest:  Divna sutra u Sava centru

Izdanje „Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da“ dostupno je putem svih digitalnih download/streaming servisa kao što su iTunes, Amazon, Spority, Deezer, kao i na oficijelnom Youtube.com kanalu benda.

Momci trenutno vredno rade na novim spotovima koji nas očekuju uskoro, a prvi koji je najavio album za numeru „Pismo i glava“ možete pogledati ovde. (link: https://www.youtube.com/watch?v=h2ZE781x2kA).

Povezana vest:  Objavljen proširen novi album Električnog orgazma

Promocija albuma zakazana je u lazarevačkom klubu Pojilo 2. maja kada će ovaj sastav nastupiti zajedno sa gostima Strah od Džeki Ćena (Gornji Milanovac) i I Duhovi (Beograd)

Album je sniman u sudiju Headroom, a produkciju potpisuje Milan Savić Dexter, basista benda. Na nalbumu se nalazi 9 numera i jedna (ne tako) skrivena traka. Kompletnu listu pesama kao i omot možete pogledati ispod:
UĆUTI PAS – „Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da“
(Nocturne media, 2015)

Povezana vest:  Novo izdanje albuma Stonsa – Some Girls

01. Marim
02. Neke stvari
03. Džaba
04. Tražim
05. Metak u čelo
06. Reci mi ko si
07. Jah
08. Pismo i glava
09. Dani
10. Ljubičasta mandolina (ne tako skrivena traka)