Neron Mikandus SKCPROMOCIJA NOVOG ALBUMA GRUPE „NERON MIKANDUS“ 23. APRILA
 
Na binu Mikser Housea, u četvrtak, 23. aprila, u 21h, stižu „Zlobni starci“ iz Novog Sada, grupa Neron Mikandus! Publika će imati priliku da čuje bend koji je svojevremeno bio lider rok scene na obim prostorima, a koji se posle više od dve scene u velikom stilu vraća na scenu novim studijskim albumom „Zlobni starci“ koji iznova pleni dobrim i punim zvukom.
Grupu Neron osnovao je kompozitor dr Milan Ignjatović Mikandus poznatiji kao prvak Jugoslavije u džudou, uspešni sportista i kardiolog. Debi album „Neron“ objavljen je 20 Oktobra 1983 godine u postavi: Milan Ignjatović (vokal), Miša Ilić (gitara), Zoran Popov (bas), Jovica Dostinić (saksofon) i Slobodan Sremački (bubnjevi). Ubrzo posle izdavanja prvogalbuma grupu je napustio Miša Ilić, a na njegovo mesto u grupu je došao Zoran Rubežić sa kojim su objavili svoj drugi album pod nazivom „Važno je da ima krvi“. Na albumu je kao gost svirao Zoran Letić (klavijature). Posle nekoliko održanih koncerata grupa je prestala da snima.
Povratak na muzičku scenu usledio je 1990. godine kada su dr Milan Ignjatović i dr Jovica Dostinić 1. oktobra snimili treći album „Noć i dan“, sa kojeg su se izdvojile pesme: Dijana, Reč po reč i Tople kiše. Posle izdavanja albuma, grupa je prestala da deluje, a povratak na scenu obeležen je 2012. godine albumom pod nazivom „Zlobni starci“.
Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 300 dinara, dok će karta na dan koncerta koštati 400 dinara.
Povezana vest:  Taylor Swift završila na sudu zbog opsednutog obožavatelja