Photos de presse HD INDILA
BUDI NOVA DIVA – osvoji brojne nagrade i UPOZNAJ INDILU!
 
Budi i ti nova diva! Otpevaj refren velikog Indilinog svetskog hita “Dernier Danse” i osvoji priliku da ga slušaš uživo 26. maja na festivalu “New Divas” u Kombank Areni!
Ako želiš da osvojiš neko od brojnih iznenađenja među kojima je i druženje sa Indilom i ostalim izvođačima festivala u backstage-u, uradi sledeće:
Zabavi se i otpevaj refren “Dernier Danse” u trajanju od 15”
Okači video na svoj Instagram profil uz #NewDivas i sa obaveznim tagovanjem @kombankarena, Instagram profila Kombank Arene
Svaki video biće repostovan na Instagram Kombank Arene
Vlasnici videa sa najviše lajkova osvajaju nagrade: upoznavanje sa Indilom, ulaznice za koncert, Indilin album “Mini world”, druženje sa Sarom Jo, Nevenom Božović i Zemljom gruva, ostalim učesnicima festivala i dr.
Konkurs traje do 18. maja
Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU na festivala “New Divas” koji će se održati  u Kombank Areni, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i bend, Zemlja gruva, prepoznatljivom po specifičnom imidžu.
Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene!
Ulaznice su u prodaji po cenama od 2550 i 3550 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Povezana vest:  Elemental održao najveći beogradski koncert u karijeri