Magdalena-Bogic-2X FAKTOR ADRIA 2015

Magdalena Bogić: Tata je najviše ponosan na mene, ja sam tatin sin!

Magdalena Bogić, učenica iz Bosne i Hercegovine, u poslednjoj audicionoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja “X Faktor” na impresivan način očarala je sve gledaoce izvodeći čuveni hit Marije Šerifović. Energija ove učenice trećeg razreda srednje škole oduševila je i podigla na noge i žiri I ubliku u studiju.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

– To tražimo! – povikao je Masimo Savić, koji je posumnjao da Magdalena ima samo 16 godina. Nakon emisije Magdalena priznaje da se privikakva na novonastalu situaciju: “Mnogo pohvala sam dobila, ne mogu da verujem šta se dešava! Imam gomilu zahteva na fejsbuku, ljudi mi pišu, šalju poruke. Hvala svima da podršći!” – kaže lepa Magdalena I dodaje da joj, ipak, najviše znači podrška porodice: “Moji roditelji su preponosni na mene i moj uspeh, jako su emotivni kao sto se moglo i videti u emisiji. A za moga tatu sam bila najbolja, kako on to u svom stilu kaze „Ti si ćero tatin sin!“.

Povezana vest:  ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA ZAVRŠETKU ROĐENDANSKOG MESECA U USCE SC

Da podsetimo, audicije su završene, a već u nedelju na Prvoj tv nas čeka nova faza takmičenja Bootcamp u kojoj nas očekuje dramatična borba, kao I novo pravilo “Izazov šest stolica”. U ovoj fazi takmičenja sudije postaju mentori kandidatima, pa ne sumnjamo da će biti veoma uzbudljivo!  

Pogledajte video OVDE!