Lexington bend  SC StadionLeksington bend najavio koncert na Stadionu

Prvi dan proslave drugog rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku nastupa Leksington benda koji je ovom prilikom ekskluzivno najavio i svoj prvi veliki beogradski koncert za 20. jun.
-Ovo je samo malo zagrevanje za ono što nas čeka poslednjeg dana proleća. Očekujemo vas sve 20. juna na stadionu FK „Voždovac“ koji se nalazi na krovu Stadion Shopping centra ili, kako mi to volimo interno da zovemo, na „krovu Beograda“ – rekao je Bojan Vasković, frontmen napopularnijeg benda u Srbiji, a posetioci su ga ispratili ovacijama sa bine.
Pre nastupa Leksingtona, atmosferu je do usijanja dovela pevačica Milena Vučić koja je polusatnim koncertom oduševila sve prisutne. Koliko je popularna, naročito kod najmlađe populacije, svedoči i podatak da je više od pola sata po silasku sa bine ostala da bi se fotografisala i podelila autograme mališanima.
Osim u nastupima pevačkih zvezda, svi posetioci uživali su i u nastupima balerina iz baletskog studija „Leonessa“, dečijeg hora „Raspevane zvezdice“ koji je Stadionu otpevao slavljeničku pesmu, kao i radionici Akademije malih kuvara tokom koje su mališani napravili tortu u obliku Stadiona.
Slavlje šoping mola nastavlja se i narednih dana pa će tako svi posetioci za vikend, osim u popustima do 70 odsto, moći da uživaju i u spektakularnom koncertu pop zvezde Ane Nikolić u subotu, dok ih u nedelju čeka ekskluzivni nastup popularnih Pinkovih zvezdica.

Povezana vest:  Najdžel Kenedi otvara 50. Zlatni BEMUS!