Takmicarki pozlilo na bootcampuX FACTOR ADRIA 2015
Prekinuto snimanje, takmičarka „X Faktora“ se onesvestila na bini!

Nova pravilo najpoplarnijeg pevačkog šou programa u regionu „X Faktor“ pod nazivom „Izazov šest stolica“ u fazi takmičenja Bootcamp koja je na program u nedelju (21h) i ponedeljak (22h) na Prvoj TV izazvalo je opštu pometnju na snimanju: suze, premišljanja, teške odluke i gladijatorska borba takmičara samo su delić onoga što nas očekuje!
Kako ekskluzivno saznajemo, Katarina Simić, šarmantna babica iz Mladenovca koja je i na audiciji izazvala veliku pažnju kada se predstavila pesmom The Weather Girls „It’s Raining Men“ nije mogla da izdrži pritisak ove faze takmičenja, te se onesevestila na bini! Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči.
-Samo smo u jednom trenutku primetili da Katarini nije dobro, uhvatila se za glavu i ubrzo onesvestila. Produkcija je odmah reagovala, sve se desilo munjevito! – kažu takmičari. Talentovana devojka je potom morala da napusti snimanje i premesti se u studijski apartman, gde joj je ukazana lekarska pomoć. -Tačno je da mi je pozlilo na snimanju, ali srećom sve je prošlo dobro. – potvrdila je Katarina.
Da podsetimo, žiri je bio oduševljen Katarininom interpretacijom na audiciji, a posebno Masimo.
-Ne smeš zanemariti kada te dotakne univerzum, ti si izuzetan talenat. Drugačije si otpevala pesmu od originala, fantastično!- rekao je Massimo tada. A da li je bilo iznenađenja u Bootcampu, ostaje da vidimo.

Povezana vest:  Kreber, Bajaga i Van Gog u Smederevu