Ed Sheeran 2013TAYLOR SWIFT I ED SHEERAN NASTUPAJU UŽIVO NA STORRYTELLERS POZORNICI
 
Kada su se pojavili, Taylor Swift i Ed Sheeran su bili sramežljivi devojčica i dečak sa gitarama u rukama. Gledali smo ih kako stasavju u kantri princezu i pop zavodnika, koji su se, uz podršku armije fanova, izborili za status mega-zvezde. Uporedo sa interesovanjem za njihove iskrene stihove, raslo je i interesovanje za detalje iz njihovog privatnog života. Jednostavno nismo mogli da se zasitimo svih tračeva – s kim se Taylor zabavlja i kada će raskinuti, da li je Ed njoj posvetio pesmu „Don’t“, šta novo spremaju i da li će ponovo ljubavni bol uzrokovan još jednim raskidom biti opevan u novom hitu… a oni su mudro ćutali i uživali u svom uspehu i ljubavi koju su dobijali od verne publike.
A onda su rešili da stanu pred svoje fanove i sa njima podele istinu koja stoji iza njihovih najpoznatijih pesama koje su postale himne mlađih generacija i, naravno, uživo ih odsviraju i otpevaju na Storytellers pozornici.
Ovog petka u 19:20 pogledajte nastup fantastične Taylor Swit, a odmah zatim, od 20:10 i Storytellers emisiju ukojoj gostuje Ed Sheeran!
U oktobru 2012. godine svetlost dana je ugledao četvrti po redu studijski album Taylor Swift koji je nosio naziv „Red“ i koji joj je učvrstio status jedne od najznačanjih mladih izvođača današnjice. Upravo je to bio razlog da Taylor bude gost emisije Storytellers. Ona je za ovu priliku održala intimnu svirku, podelila misli i osećanja koja stoje iza njenih pesma, ali je i iskreno odgovarala na pitanja publike. Nastup je započela sa pesmom „You Belong With Me“, a onda je usledio megahit „Red“, uz pojašnjenje njene teorije o bojama. Numeru „Ours“, koju je napisla za bivšu simpatiju, Taylor je izvela bez pratnje benda i samo sa šljaštećom gitarom sa šljokicama, dok se uz pesmu „Mean“, koja je nagrađena sa dve Grammy narade, zahvalila publici jer su je prihvatili kao himnu protiv maltretiranja. Nizali su se hitovi kao što su „We Are Never Ever Getting Back Together“, „Our Song“ i „Love Song“ koja je takođe bila napisana za još jednog njenog „princa“ u kojeg je bila ludo zaljubljena, ali ga njeni roditelji nisu odobravali…
Taylor je takođe odgovarala i na pitanja publike, a ukoliko odgledate celu epizodu u petak, saznaćete i da li je Taylor nekada sumnjala u sebe i da li ikada žali što nije nastavila školovanja i upisala fakultet.
Odmah nakon Taylor pogledajte i izdanje emisije Storytellers koju je Ed Sheeran snimio u Dablinu pred publikom u muzičkoj dvorani Whelan’s, u kojoj je pre puno godina, tokom koncerta Damien Ricea, prvi put poželeo da se bavi muzikom.
Ed u dosadašnjoj karijeri ima šest nominacija za Grammy nagradu, albumi su mu dostizali multiplatinumske tiraže, a poslednji album „x“ je dostigao prvo mesto u 14 zemalja širom sveta. U Americi i rodnoj Velikoj Britaniji ovaj album je najbrže prodavano izdanje u 2014. godini. Sheeran je održao nebrojano rasprodatih koncerata, a ovoga leta sprema najveći spektakl do sada – tri noći na Wembley stadionu u Londonu.
VH1 Storytellers je orginalna emisija VH1 kanala, gde najaktuelniji umetnici nastupaju pred publikom u studiju i dele sa njima lična iskustva, diskutuju o tekstovima, emocijama i karijeri. Emisija je debitovala 1996. godine i prvi gost je bio Ray Davies. Od tada na Storytellers bini su nastupili neki od najvećih izvođača u muzičkoj industriji, kao što su David Bowie, Kanye West, Bruce Springsteen, Mary J. Blige, Alicia Keys, Ray LaMontagne, Kings of Leon, Green Day, Elton John, Coldplay, Jay-Z, Pearl Jam, Dixie Chicks, Jonny Cash, Foo Fighters, John Mayer, Christina Aguilera i mnogi drugi.
Tylor Swift i Ed Sheeran su se pridružili ovom impresivnom spisku i njihove nastupe možete da pogledate na MTV kanalu u petak u 19:20 i 20:10, i reprizno u subotu u 19:50 i 20:40. Samo na MTV kanalu!
Povezana vest:  ELVIS JACKSON POKLANJA SINGL „WINDOW" NA MTV SAJTU