Barutana opening weekendVELIKO TEHNO OTVARANJE „BARUTANE“ OVOG VIKENDA
 
Jedan od omiljenih klabing prostora na otvorenom, kalemegdanska „Barutana“, ponovo će otvoriti vrata posetiocima ovog vikenda, 8. i 9. maja, kada će pravi uvod u novu letnju klabing sezonu dati specijalni dvodnevni lineup all star beogradskih tehno DJ-eva-!
Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Dakle – 8 DJeva za 2 dana! Jedinstvene ulaznice za ovaj dvodnevni tehno spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 600 dinara. Jednovečernjih karata biće samo na ulazu u Barutanu, po ceni od 500 dinara po danu.
Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd
Povezana vest:  Džastin Timerlejk nije varao Džesiku Bil