Boa photo by BachrachKristofic1

LEGENDARNI BEND BOA PORUČUJE – SVE JE U REDU „DOK GLAZBA TRAJE“

„Sve je u redu dok glazba traje“ – poručuju članovi poznatog zagrebačkog benda Boa predstavljajući novi singl „Dok glazba traje“. Za ovu numeru je paralelno snimljen i video spot koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova, a bend možete uživo da čujete i vidite 30. maja na koncertu u beogradskom klubu Mikser House.
Autori muzike su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, koji ujedno potpisuje i tekst pesme. Za aranžman su zaslužni Zvonimir Bućević Buć, Mladen Puljiz i Slavko Remenarić. Muzički producent pesme je Saša Miočić. Redateljka videa je Petra Oreč, koja je otpevala i prateće vokale.
„Pesma je nastala vrlo brzo i spontano. Ja sam svoju novu akustičnu gitaru doneo u Slavkov mali studio da je majstor isproba i prve harme koje je na njoj odsvirao početak su pesme „Dok glazba traje“ – objasnio je Mladen Puljiz.
Boa i koncertno radi punom parom, pa će tako krajem ovog meseca, tačnije, 30. maja nastupiti u beogradskom Mikser House klubu, a 6. juna u čakovečkom klubu Prostor Cezam. Biće to ujedno prvi nastupi Boe u ovim gradovima nakon više od 20 godina. Svojim će bezvremenskim pesmama vratiti publiku u zlatno vreme 80-ih godina.
„Veselimo se predstojećim koncertima u Čakovcu i Beogradu gde ćemo izvoditi puno materijala iz osamdesetih. Osim starih pesama na setlisti će se naći i neke pesme s naših novijih albuma kao i potpuno nove pesme za koje mislimo da su u našem prepoznatljivom stilu. Veliki nam je izazov ponovno nastupati u gradovima gde nismo bili dugo vremena, ali smo sigurni da ćemo zajedno s publikom uživati u dobroj svirci i atmosferi kao što smo uživali na nedavnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Obećavamo vam dobar provod i vidimo se uskoro.“ – rekao je Slavko Remenarić.

Povezana vest:  Oni zajedno imaju 27 MILIJARDI i dolaze na ovogodišnji EXIT! Pogledaj VIDEO i priduži im se!