remi impulsREMI ZA IMPULS: Mi smo realisti, mi osvešćujemo teme, a publika sama tumači naše reči i pravi svoj stav

Britki, društveno angažovani tekstovi, muzika koja hipnotiše mase i nemerljiva količina pozitivne energije drže bend Elemental na samom vrhu regionalne muzičke scene od njihovog nastanka.
Najprepoznatljivije lice ove zagrebačke sedmorke, kojoj se uskoro bliži muzičko punoletstvo, je bez sumnje prva dama benda Mirela Priselac Remi. Ona se nedavno sastala sa ekipom emisije Impuls u Muzeju suvremene umetnosti u Zagrebu, samo par dana pre nego što je postala nominovana za laskavo zvanje Zagrepčanka godine. Remi je tom prilikom za MTV otkrila šta se u društvu i državi promenilo u poslednjih destak godine, koliko je prošlo od izlaska njihovog singla „Iz dana u dan“. Koliko su političari i vlasti koje su se smenjivale zapravo imale uticaja na život običnog čoveka i otkriće tajnu kako pronaći snagu, ostati veran sebi i prkositi sredini.
Pesma „Goli i bosi“ i nakon 2 meseca od puštanja u eter ne silazi s top lista i iz radijskog etera, a Elemental polako radi na novim stvarima i puni letnji koncertni kalendar. Tako će publika imati priliku da vidi Elemental na svim važnijim festivalima u regiji: Arsenal fest (Kragujevac), Mostar Summer Fest, OK Fest (Nacionalni park Sutjeska), Sesplash festival (Pula), Shengen Fetsival (Vinica), Love Fest (Vrnjačka banja), Lake fest (Nikšić).
O političkom angažnamu kroz tekstove, osvešćivanju publike, saradnji sa Sassjom, „onim danima“ kod žena, koncertnim planovma za leto i da li jedna od najcenjenijih hip hoperki uvek pada na isti trik, saznaćeet u emisiji Impuls na MTV kanalu u sredu u 21:30.
Pored intervjua sa fantastičnom Remi, u novom izdanju Impulsa vas još očekuju i MTV filmske vesti, saznaćete aktuelne pikanterije iz sveta šoubiza, a tu je i pregled jedine regionalne muzičke liste Domaćica.
Ubacite se u Impluls u sredu od 21:30 na MTV kanalu!
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Sander Van Doorn fascinirao publiku u Magacinu (FOTO)