tony cetinski arena nov 2013 (2)

Koncerti Tonija Cetinskog i Jelene Tomašević na svečanom otvaranju Zemun parka

„Zemun park“, prvi ritejl park u Beogradu, otvoriće svoja vrata posetiocima u četvrtak, 28. maja. Svečano otvaranje zakazano je za 17.30 časova, a bogata ponuda upotpunjena nastupima Jelene Tomašević i Tonija Cetinskog, nagradnom igrom za sve posetioce i radionicama za decu, zadovoljiće svačiji ukus.
Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci „Zemun parka“, jer će imati priliku da uživaju u takmičenjima i zanimljivom programu sa animatorima i klovnovima, ali i u najvećoj igraonici za decu u Srbiji, koja se prostire na 2.000 kvadratnih metara. Raznovrsna ponuda očekuje i starije posetioce – restorani, sportske radnje, prodavnice obuće, odeće, bele tehnike ali i mnogih drugih artikala, otvaraju vrata prvim kupcima, a mnogi od njih spremili su i specijalne nagrade na dan otvaranja.
Čak dve regionalne muzičke zvezde, Jelena Tomašević i Toni Cetinski, postaraće se da otvaranje „Zemun parka“ bude spektakularno. Svojim nastupima, pomenuti dvojac priuštiće nezaboravan provod svim svojim obožavaocima, ali i svim posetiocima novog srca Zemuna.
Predviđa se da će željno iščekivana i dugo najavljivana investicija izraelske MIVNE grupe biti središte dobre zabave i novi „hram kupovine“ za više od 400.000 Zemunaca i stanovnika okolnih mesta.

Povezana vest:  Lejdi Gaga proglašena za izvođača godine