britney prettygirls photo s

Britney Spears i Iggy Azalea prizivaju invaziju vanzemaljaca u spotu single „Pretty Girls“

Spot „Pretty Girls“ zaista nije sa ovog sveta! Scenografija spota preuzeta je iz sci-fi komedije „Earth Girls Are Easy“ (1988), gde Iggy igra vanzemaljku, koja se slučajno prizemlji u bazen koji pripada Britney (L.A., 1980).
Britney se nimalo ne uplaši devojke iz svemira (rešenu da se dobro provede dok je na Zemlji), već se odmah sprijatelji sa njom i avantura može da počne!
Pesmu „Pretty Girls“ potpisuje kreativni tim Invisible Men iza koga stoje 3 američka producenta odgovorna za hitove izvođača poput:Iggy Azalea, Rita Ora, Jessie J.
Pesmu će ovaj atraktivni duo izvesti prvi put na dodeli Billboard muzičkih nagrada, 17.maja.
Višestruka dibitnica Grammy nagrada i pop ikona, Britey Spears, jedna je od najuspešnijih ženskih izvođača ikada!
Šestrostruka dobitnica Billboard muzičkih nagrada, Britney je uknjižila šest mesta #1 na Billboardovoj Top 200 listi albuma,za svih svojih 6 albuma:“Britney“, „In The Zone“,“Blacout“,“Circus“,“Femme Fatale“ i „Britney Jean“!
Njenih 5 singlova dostigli su #1 na Billboardovoj Top 100 listi singlova, uključujući poznate hitove poput „Baby One More Time“, „Womanizer,“ „3“ i „Hold It Against Me“.
Britney je do sada prodala samo u Americi preko 33 miliona albuma, a ukupno skoro 100 miliona širom sveta!
Rođena u Misisipiju, a odgajana u Luizijani, Brintey Spears postala je poznata kao tinejdžerka, kada je pesmom „“Baby One More Time“ postala međunarodni fenomen, prodavši ga u neverovatnih 27 miliona kopija!
Pored koncerata, od koji su oni nastupi u Las Vegasu ocenjeni kao najbolji na svetu, Britney se okušala i na filmu.
Ona je već 10 godina prisutna u kozmetičkoj industriji sa do sada 15 parfema koji nose njeno ime, a od nedavno je pokrenula i modnu liniju.

Povezana vest:  Pogledajte video za pesmu „Sveti Sava“ Vojislava Ilića

Uživajte u spotu!