SajsiTHE BEATSHAKERS I SAJSI MC PREDSTAVLJAJU SPOT ZA „DOŠLA SAM DA DAM“, A WHO SEE FEAT. MAAT BANDY PORUČUJU „JA BIH“

Dva nova spota i dve sjajne saradnje vas premijerno očekuju na MTV kanalu od ponedeljka u 20 časova – Sajsi MC je udružila snage sa momcima iz The Beatshakers tima u pesmi „Došla sam da dam“, dok Who See i beogradska jazz pevačica Maat Bandy zajedno predstavljaju pesmu i spot „Ja bih“.

Na domaćoj sceni do sada se nije pojavio spoj repa i EDM-a kakav ćete premijerno čuti u narednim danima na MTV kanalu! Singl „Došla sam dam“ donosi pravo letnje osveženje, a za ovaj poslednji krik muzičke mode zaslužni su DJ duo The Beatshakers i Sajsi MC.

„Poziv na ovu saradnju prihvatila sam odmah jer volim da eksperimentišem. Ovo je bio pravi izazov za mene jer ovako nešto još niste čuli. Jeda čekam reakciju publike. The Beatshakers su napravili odličnu muziku koje me je ponela već pri prvom slušanju, reči su počele da naviru i tekst je veoma brzo nastao,“ – kaze Sajsi MC.

Povezana vest:  Saksofonista Rudreš Mahantapa među zvezdama 31. Beogradskog džez festivala

The Beatshakers su dugo radili na ovom zvuku i nadaju se dobrom prijemu kod publike:

„Godinu dana eksperimentišemo sa novim zvukom i nadamo se da smo dobili ono po čemu će The Beatshakers biti prepoznatljivi u budućnosti. Mi uvek pratimo svetske trendove a ova muzika je definitivno broj jedan u svetu. Nadamo se da da će ovaj zvuk osvojiti srca publike i da cemo ponovo zauzeti mesto broj jedan na Domaćici.“

Povezana vest:  "Whitesnake" zbog velikog interesovanja u Donjem gradu

Za ekranizaciju pesme „Došla sam da dam“ zaslužni su momci iz produkcijske kuće „LCF media“ koji su se potrudili da zaobidju steretipe domaćih spotova.

Kotorski dvojac Who See i beogradska jazz pjevačica Maat Bandy takođe imaju neobičan spoj u hip hop produkciji ovekovečen u numeri „Ja bih“.

Video je sniman u Americi i Crnoj Gori, a režiser Zoran Marković – Zonjo o njemu kaže: „Spot uspešno prati tu tripoznu atmosferu pesme jer je i samo snimanje bilo pomalo nadrealno. Između ostalog, uspeli smo da rekreiramo čuvenu scenu iz filma Forrest Gump u kojoj Forrest prestaje da trči, snimajući je na originalnoj lokaciji Monument Valley u državi Utah, ili da uhvatimo pustoš milionskog grada Phoenixa u Arizoni i to sve kroz vizuru šarmantnog pingvina koji na svom putu traži ljubav i prijateljstvo. Kao što je pesma produkcijiski pošla korak napred u odnosu na regionalne numere hip-hop žanra, tako se nadam da je i spot odskočio od standardnih video produkcija u kojima se obavezno momak i devojka vole pa svađaju dok piju vino ili bosi šetaju plažom“.

Povezana vest:  Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"!

Glas Maat Bandy je vizuelizovala glumica iz Kruševca Biljana Mišić koja trenutno živi i radi u Hollywoodu.

Fotografiju spota potpisuje Miodrag Marković, kolor korekciju Toni Pendo, Lala Smith i Petar Burić su dali produkcijsku podršku, dok je spot sa Zonjom montirao upravo član sastava Who See – Noyz.

Posle spotova „Dinamida“, „Nemam ti kad“ i „Đe se kupaš“, za Who See će ovo biti četvrti video sa aktuelnog albuma „Nemam ti kad“.