MTV premijereISKAZ I IVANA KINDL PREDSTAVLJAJU NOVE SPOTOVE
„Furija“ i „Ljubav“ stižu na MTV kanal

U ponedeljak u 20 časova premijerno pogledajte novI spot sastava Iskaz za pesmu „Furija“, a Ivana Kindl će predstaviti video za singl „Ljubav“!
Pančevački sastav Iskaz furioznim spotom najavljuje novi singl sa albuma „Tanatos“ koji su pre godinu dana izdali za izdavačku kuću Lampshade media.
„“Furija“ je nakonkretniji primer žanrovske raznolikosti koju Iskaz gaji i konačnog rezultata koji ta mešavina daje. Video je osmišljen tako da predstavi atmosferu sa svirki i donekle prenese energiju sa koncerta na ekran,“ objasnio je Zoran Stefanov, vođa benda.
Za režiju i realizaciju je sad već tradicionalno bila zadužena „NNSpark production“ ekipa, na čelu sa Nikolom Nikolićem, uz tehničku podršku ekipe 15minutes pictures. U videu se pored članova benda pojavljuju: Maja Cvetković (E Play), Plesna grupa TDA Crew, Dj Raid i Ministar Lingvista (Filter crew), Mažoretkinje Pančeva, Plesni klub Kika, Radislav Mihajlov – naš poznati kaskader, MC Edge, Bojana Račić, Dj Miloš Vujović…
Inače, „Furija“ predstavlja prvi u nizu spotova koji će biti realizovani do jula i tim omnibusom Iskaz zatvara priču oko „Tanatosa“ i otvara novo poglavlje oko predstojećeg albuma „Lavirinat“.
I zarazni plesni ritam singla „Ljubav“ Ivane Kindl je dobio svoje video izdanje u kojem je ovekovečena istinita ljubavna priča.
Uz Ivanu, protagonisti ovog videa su Lana i Andro čiju je ljubavnu energiju Ivana osetila među brojnom publikom na jednom od koncerata. Da ih istinski ljulja ljubav ovaj par će potvrditi i venčanjem koje će se održati nedugo nakon premijere muzičkog spota „Ljubav“, koja će se dogoditi na MTV kanalu u ponedeljak u 20:00.
„Video za Ljubav dočarao je lepršavu atmosferu pesme, opuštenost i spontanost bez određene radnje. Najposebniji začin spota su Lana i Andro, prekrasni mladi ljudi koji su me očarali svojom ljubavlju i poželela sam da svoju iskonsku emociju prenesu u spotu i srećna sam što su pristali na saradnju. Kao veliki zaljubljenik u prirodu, spot je prepun prekrasnih kadrova polja makova i iz privatnog vrta u kojem smo snimali, a spektakularni neboderi u Strojarskoj su dali neku posebnu draž. Ovo je prva saradnja s Markom i Tomislavom iz NEXUS produkcije koji su zaslužni za snimanje i režiju“, rekla je Ivana.

Povezana vest:  Džinks razvalili prepun SKC!

MTV Premijera: Iskaz „Furija“ i Ivana Kindl „Ljubav“
Ponedeljak, 25. maj, u 20:00