roma sijam x factorFinalisti pevaju najveće hitove Evrovizije, specijalni gosti romska grupa „Roma Sijam“!

Grupa koje je u prošlogodišnjoj sezoni izazvala veliku pažnju javnosti večeras gostuje kao specijalni gost popularnog regionalnog takmičenja „X Faktor“! Romska hip hop grupa „Roma Sijam“ što u prevodu znači „mi smo Romi“ večeras će premijerno izvesti pesmu sa novog albuma koji uskoro izlazi, a kako saznajemo očekuje nas i iznenađenje. „Spremili smo specijalno iznenađenje za večeras! Obećavamo veoma energičan nastup, podići ćemo publiku i sudije na noge!“ – poručuju momci iz grupe. Da podsetimo, za ove talentovane momke sudija Željko Joksimović je prokomentarisao „Ljudi, zvezde su rođene!“
Pored specijalnog nastupa ove grupe, večeras i sutra nas očekuje pravo evrovizijsko veče u „X Faktoru“, budući da će takmičari pevati najveće hitove ovog prestižnog takmičenja! Osmoro kadidata nastupiće večeras u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmoro gledati na programu Prve sutra u isto vreme. Očekuju nas dve uzbudljive epizode pune emocija, a večeras I sutra će prvi put uživo nastupiti i „povratnici“ Tarik I Andnan, Milan Bukilić, Highway Trio i Bobi Mojsovski. U obe večeri, napustiće nas po jedan takmičar, zato glasajte za svoje favorite!
Zanimljivo je i da je regionalni „X Faktor“ pre samo sedam dana ugostio ovogodišnjeg evrovizijskog pobednika Monsa Selmerleva iz Švedske koji je tada specijalno izveo pobedničku numeru „Heroes“!

Povezana vest:  Ed Sheeran i Pokémoni

Pogledajte njegov spektakularan nastup u X Faktoru OVDE!