CRT FOTO 1Converse Rubber Tracks Live okupio ljubitelje rokenrola u Božidarcu!

Na rasprodatom koncertu Converse Rubber Tracks Live najsrećniji fanovi koji su uspeli da dođu do ulaznica na vreme, uživali su u energičnim nastupima mladih bendova Šajzerbiterlemon i Raskid 13. Najveće zvezde večeri – Deca loših muzičara i Škrtice dodatno su podgrejale atmosferu u prepunom Božidarcu.
Prvi je nastupio Šajzerbiterlemon – trojac koji učestvovao na regionalnom takmičenju Converse Rubber Tracks. S obzirom da su im uzori Ramonsi i Partibrejkersi, neizmerno su bili srećni zbog prilike da nastupaju pre Škrtica. Mlade nade rok scene Šajzerbiterlemon predstavile su čak deset autorskih pesama! Pre kultnog benda Deca loših muzičara i super-grupe Škrtice nastupio je pančevački sastav Raskid 13. Šaljiv pristup panku,vesele melodije osvojile su publiku.
Deca loših muzičara odsvirala su najveće hitove iz svoje karijere, dok su Škrtice demonstrirale svoju krativnu snagu i dokazali da imaju dovoljno autorskih pesama za dva albuma! Iako su Cane, Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić Kole (Veliki Prezir), Boško Mijučković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz) verni svojim matičnim grupama, nadamo se da do njihovog trećeg nastupa u Beogradu neće proći mnogo vremena.

Povezana vest:  Madona najpopularnija zvezda