treci lajvX FACTOR ADRIA
Anđeline: I da smo pevale kao Vitni Hjuston ispale bismo, mišljenje publike se ne menja lako!

Završena je još jedna epizoda popularnog regionalnog takmičenja X Faktor Adria! Nakon sjajnih interpretacija Bobija Mojsovskog, benda Highway trio, Ive Ćurić, Ilije Mihailović, Anđelina I Amela Ćurića koji su nam ovoga puta, zahvaljujući kreativnim scenskim nastupima, dočarali najveće evrovizijske hitove, došao je red I na rezultate!
Dva takmičara sa najmanjim brojem glasova, ako I uvek, idu u duel, a publika je odlučila da to ponovo budu zavodljive Tončijeve Anđeline I šesnaestogodišnji Ilija Mihailović, štićenik Aleksandre Kovač. Prvi je „pesmu spasa“ otpevao Ilija, potom su usledile I Anđeline. U ovoj emisiji prvi put glasanje sudija nije dalo konačan ishod, te je nakon nerešenog rezultata, konačnu odluku dala publika – Anđeline, sa manjim projem glasova publike napuštaju takmičenje!
Kako saznajemo, Tonči Huljić je bio razočaran odlukom publike, ali je posle emisije prokomentarisao da bi voleo da ponovo vidi ove lepe mlade dame u X Faktoru, ali kao soliste:
-Žao mi je što su “Anđeline“ ispale, svaki rastanak je emotivan. Eto, ja imam i najbolje kandidate i, ne mogu reći najgore jer tu publika odlučuje, nego oni koji ispadnu / ovoga puta to su Anđeline. Ja im želim svu sreću i što da ne, da se sledeće godine sve prijave i prođu kao solisti.’
Marija, Katarina i Monika bile su u suzama, posebno Marija koja je, kako saznajemo, bila u veoma dobrim odnosima sa momcima iz benda 9Control, pa joj ispadanje iz takmičenja teško palo.
-Osećamo se loše i jako tužno. Žao nam je što smo ispale jer smo svi bili kao jedna velika porodica i sada ne znamo šta ćemo raditi svakog dana bez te atmosfere. Ceo projekat nam mnogo znači jer su Katarina i Monika napravile prve muzičke korake, dok sam se ja prvi put oprobala kao član grupe. – rekla je uplakana Marija.
Njena drugarica iz grupe Katarina je kratko prokomentarisala: – Imala sam osećaj da nam je ovo poslednji nastup u “X faktoru“ i zato sam uživala u svakom trenutku na sceni i celoj atmosferi. Mislim da bismo ispale čak i da smo savršeno pevale npr. pesmu Vitni Hjuston jer smo i prethodne nedelje pevale pesmu spasa, a mišljenje publike se ne menja tako lako.

Povezana vest:  X FACTOR, Hrvatska i Slovenija se uključuju u glasanje