hladno_pivo_koncertU prodaji Hladno pivo u Nišu!

 

Zagrebačko Hladno pivo održaće 26. juna na Letnjoj pozornici Tvrđave svoj prvi koncert u Nišu, za koji su već u prodaji ulaznice od po samo 800 dinara!

Ulaznice za istorijski koncert Hladnog piva u Nišu mogu se kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop. Najbržih 500 Nišlija sleduje kao poklon DVD Hladnog piva „Knjiga postanka“ u izdanju Long Play-a.

Povezana vest:  Ujedinjeni festivali Srbije od Kriznog štaba dobili saglasnost za održavanje, pod uslovima iz bezbednosnog protokola

-Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pjesama sa posljednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može očekivati megamiks pjesma koje ljudi inače najviše vole čuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena – kaže frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Povezana vest:  LP Elektro najavljuje novi album singlom „Teleportation“

Sama činjenica da će Pivo svirati u na Letnjoj pozornici u prostoru stare Niške tvrđave, dodatni je razlog za radost u taboru Zagrepčana.

-To je jako lijepo. Obožavam te stare historijske prostore. Iskustvo nam je pokazalo da i tu Hladno pivo lijepo paše – kaže Mile.