2CELLOS i Feliks Baumgartner2CELLOS uzbudljivi dani pred beogradski koncert

Čovek čije ime je u upisano je u istoriju kao ime prvog čoveka koji je 2012. u sklopu Red Bull Stratos misije vlastitim telom probio zvučni zid skočivši s ruba svemira, Felix Baumgartner, u nedelju je stigao u Poreč na veliko finale Poreč Majora, prvog turnira najveće svetske serije odbojke na pesku. No Felix nije došao sam. Svojim helikopterom pokupio je slavni čelistički dvojac – 2CELLOS, koji su pred prepunim tribinama izveli mini koncert.

Povezana vest:  MAMA MIA! - Promene u datumu izvođenja

-Kakav uzbudljiv dan. Da vas lično Feliks provoza u helikopteru nismo ni sanjali. Neverovatno iskustvo! -komentarišu Luka i Stjepan.

Njihova dinamična verzija pesme „Thunderstruck“ kultnog benda AC/DC poslužila je britanskoj televiziji ITV kao sjajna najava bespoštedne borbe za titulu najboljeg evropskog fudbalskog kluba na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Luka Šulić i Stjepan Hauser za svojim instrumentima iskombinovani su sa igrom fudbalera Juventusa i Barcelone u jednominutnoj reklami koja svim ljubiteljima sporedne stvari na svetu diže adrenalin.

Povezana vest:  Pobeda Izraela na Evroviziji ugrožena zbog tvrdnji da je pesma plagijat

https://www.facebook.com/2cellos/videos/vb.178052335580042/964719573579977/?type=2&theater