mtv exitPOČINJE ZAGREVANJE ZA EXIT I CROATIA ROCKS FESTIVALE!

U susret EXIT festivalu, koji će se po 15. put održati u Novom Sadu od 9. do 12. jula, najbolji evropski festival i MTV će i ove godine zajedničkim snagama raditi na promociji ovog željno iščekivanog četvorodnevnog muzičkog spektakla.

U petak od 21:50 na MTV kanalu vas očekuje emisija EXIT LIVE u kojoj će biti prikazani najbolji nastupi izvođača koji su nastupali prethodnih godina na novosadskom festivalu.
Podsetite se sjajnog nastupa Nile Rodgersa i grupe Chic u pesmi „Dance, Dance, Dance“, tu je fantastična Alice Russell, legendarni Snoop Dogg aka Snoop Lion sa pesmom prigodnog naziva „Here Comes a King“, a od domaćih izvođača videćete Eyesburn, Kanda, Kodžu i Nebojšu sa „Pašću u svest“, Bad Copy koji se pitaju „Ljubav ili pivo“ i Marčela i Iskaza sa hip hop hitom „Bomba“…

Povezana vest:  Čime je Džastin iznenadio Selenu za 20. rođendan?

Od ponedeljka, svakog radnog dana od 19:00, na MTV kanalu vas očekuje polučasovna emisija EXIT MUSIC sa spotovima izvođača koji će se ove godine popeti na bine Exit i Sea Dance festivala. Među njima su The Prodigy, Roisin Murphy, Emeli Sande, Faithless, Milky Chance, Tom Odel, Rudimental, John Newman, Hardwell, Capital Cities, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura i mnogi, mnogi drugi…

Povezana vest:  Sea Star je festival ljubavi, a ne mržnje

Ali to nije sve! MTV je spremio i specijalni serijal sa najboljim nastupima sa Ibice kako biste se zagrejali i ubacili u pravo raspoloženje za još jedan vrhunski događaj u regionu – CROATIA ROCKS!
Pre nego što jedna od najpoznatijih svetskih franšiza žurki, Ibiza Rocks, preuzme idiličnu partijanersku plažu Zrće od 19. do 23. jula 2015. gde će se održati prvo izdanje tog festivala u Hrvatskoj, gledajte MTV i ubacite se u pravo festivalsko raspoloženje.
Ovog petka od 22:40 pogledajte kakvu je žurku napravio britanski reper Tinie Tempah, a od 23:10 ne propustite da pogledate nastup benda Beady Eye predvođene Liamom Gallagherom, ex frontmenom grupe Oasis.
Na premijernom Croatia Rocks festivalu nastupiće bendovi Jungle i Clean Bandit, hip hop zvezda Kate Tempest i nove nade Kwabs i Shura, dok će DJ nastupe imati Rudimental, Zane Lowe, Hannah Wants, Wilkinson, B. Traits, Waze & Odyssey, dok će legenda dance muzike, Fatboy Slim, prirediti poseban set.

Povezana vest:  Kevlar Bikini premijerno u Beogradu!

A ukoliko pažljivo budete pratili dešavanja na MTV kanalu i MTV.rs sajtu i moći ćete da osvojite karte za ovogodišnje Exit i Sea Dance i Croatia Rocks festivale!