x factor polufnalePolufinalno veče “X Faktora“: Pesme sa posvetom i specijalni muzički gosti!

Najveće muzičko takmičenje u regionu X Factor Adria ulazi u uzbudljivu završnicu! U nedelju od 21h na Prvoj pratićemo polufinale popularnog šoua, nakon kojeg ćemo znati imena takmičara koje publika želi da vidi na spektakularnom finalu u Kombank areni 21.juna kada će nastupiti I svetska muzička zvezda Džejms Artur!
Takmičari su za tematsko polufinalno veče “Pesme sa posvetom“ izabrali zanimljive numere, a kome ih posvećuju, saznaćemo uskoro. Pored osam preostalih takmičara koji se bore za mesto u finalu, imaćemo prilike da vidimo nastupe čak četiri specijalna muzička gosta! Jedan od njh je Lukijan Ivanović, takmičar X Faktora iz prve sezone kome je ‘upravo ovaj tv format bio odskočna daska za početak uspešne karijere.
-Radujem se što ću baš u X Factoru promovisati novu pesmu Hajde voli me. Pesma poseduje moj lični pečat u autorskom radu i ona će i stilski najaviti pesme koje će se naći na mom prvom albumu. – ističe prošlogodišnji finalista.
Videćemo i crnogorskog umetnika Slavka Kalezića koga pamtimo iz prošle sezone kao takmičara i voditelja. Svoj singl “Feel the love“ Slavko posvećuje Isidori Bjelici koja se po drugi put bori protiv kancera. Čeka nas i premijera singla Vlaha Arbulića, poznatog hrvatskog manekena koji gradi i muzičku karijeru.
Ekskluzivno u “X Faktoru“ nastupa i Jacques Houdek koji će otpevati svoj hit “Nov čovjek’ autora Aleksandre Milutinović. Ova hrvatska zvezda poznata po nadimku “The Voice“ nam je otkrila da prati šou i da se raduje nastupu:
-Čast mi je što me je produkcija pozvala da nastupim u polufinalu ovako velikog show-a, a pripremio sam i jedno simpatično iznenađenje tokom nastupa.Obradovalo me kad su kandidati Siniša Vidović i Antonio Krištofić odabrali upravo moje pesme za svoje izvedbe, a lepo je bilo i od Ilije čuti da sam mu ja jedan od pevačkih uzora. Moji favoriti Danijela sa kojom sam i sarađivao, kao i Ilija su ispali iz takmičenja, ali su ostali još neki sjajni talenti. Ovo je za njih odskočna daska i ja im želim da im muzika uvek bude primarni motiv za bavljenje ovim poslom.

Povezana vest:  Željko Joksimović i Jovana Janković se venčali

Autor fotografija Jacques Houdek: DAMJAN FIKET