1d

Očajna prodaja karata za koncerte One Directiona u Americi!

Fanovi su očajni jer je konačan kraj One Directiona sve bliži, ako je verovati svetskim medijima, a i turneja je pod znakom pitanja.
Čini se kako momcima iz 1D više ne cvetaju ruže. Nakon što je Zyan odlučio da napusti grupu, njihova popularnost je na silaznoj putanji.
S druge strane Zaynu Maliku, kako se čini, svakim danom ide sve bolje u životu.
Iako su se momci još prošle nedelje svim silama trudili da demantuju glasine da su pred raspadom, ovih dana dočekali su ih novi problem. Broj njihovih obožavatelja sve je manji, a to dokazuje i premalo interesovanje za turneju koja počinje sledećeg meseca u San Diegu.
Za koncerte širom Amerike karte prodaja karata je toliko loša da je menadžment benda odlučio jednostavno da ih pokloni. Uz kupovinu dve karte, fanovima su ponudili druge dve besplatno. Na ovaj je način moguće kupiti maksimalno osam karata.
Ipak, čak i ovim potezom ništa nisu dobili! Iako se očekivalo kako će svi „navaliti“ na jeftine karte, stvar nije ni približno tako pozitivna… Koncerti u Velikoj Britaniji i ostatku Evrope su rasprodani, dok je još uvek moguće kupiti karte za svih 17 koncerata u San Franciscu, Chicagu, New Yerseyu i New Yorku.

Povezana vest:  SevdahBABY Live 17. maja u Domu omladine Beograda

PHOTO: Jeffrey Mayer/WireImage