Gilles Peterson

GILLES PETERSON : POTRAGA ZA SAVRŠENIM PLESNIM RITMOM OVOG PETKA U BARUTANI

DJ Gilles Peterson je jedan od najslavnijih svetskih disk džokeja, legenda koja je zahvaljujući svojoj radijskoj emisiji „Worldwide“ na BBC, unela revoluciju u elektronsku muziku – revoluciju koja još uvek traje! Stvarajući viziju novog muzičkog sveta, Gilles je u protekle dve decenije školovao generacije slušalaca i uputio ih „potrage za savršenim ritmom“, kako glasi moto svakog njegovog javnog nastupa – ovog puta u petak 26. juna u omiljenoj Barutani, u prelepom ambijentu Kalemegdanske tvrđave.
Pošto je preko deset puta obradovao Beograđane svojim glamuroznim nastupima, koji obavezno završavaju dočekom jutra kog svi pamte, Gilles se ovog petka 26. juna vraća sa svojim jedinstvenim eklektičnim miksom. U njemu ima mesta za najbolji jazzy house, brazilski i kubanski zvuk, neodoljivi plesni funk, kao i nežne momente uz soul. Niko više ne pušta muziku kao Gilles, mešajući sve žanrove samo za vaše zadovoljstvo! I sve vreme imate onaj neponovljiv osećaj – pre nego što naručite pesmu, on zna šta vi želite…I dalje daleko najbolji izbor kad želite da izvedete voljenu osobu na nezaboravan večernji provod, ili se naprosto dobro, a neobavezno provedete i možda nekog sretnete – Gilles Peterson je poznat po setovima koji traju satima. Majstor dobre atmosfere, londonska ikona cool stila, i ovog puta poručuje našoj publici, koju neizmerno voli, da će jednom kad počne – nastupati do kraja zabava, kad god to bude!
Gilles će ovog petka u Barutani nastupiti uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 850 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
26 jun, petak, od 23.00

Povezana vest:  EUROSONG 2012, Nina Badrić predstavlja Hrvatsku sa pesmom Nebo