hladno pivo mile kekin (1)

HLADNO PIVO PREDSTAVLJA NOVI SPOT ZA PESMU „FIRMA“

Jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova, Hladno pivo, u okviru MTV Premijere predstaviće svoj novi spot za pesmu „Firma“ u ponedeljak 6. jula u 20 sati.

„Svirajući uzduž i popreko lepe naše regije primetili smo u baš svakom gradu kombinaciju novih crkvi i propalih fabrika, velikih zastava i još veće nezaposlenosti, pa se tako dogodila pesma „Firma“ koja taj fenomen pokušava objasniti u manje od tri minuta. Pesma je ubrzani tečaj za mlađe, kratki podsetnik za one malo starije, ali i upozorenje za nadolazeće da ne padaju olako i bez ispaljenog metka na stare fore novog početka“, izjavio je Mile Kekin povodom premijere spota „Firma“.

Povezana vest:  GIANT SAND premijerno u Srbiji, na koncertu 29.11. u DOB-u

„U spotu, čiju režiju potpisuje Andrej Korovljev, nema profesionalnih glumaca već glume, ili bolje rečeno učestvuju, bivši radnici Gredelja, Diokija i Kamenskog kojima ovim putem želimo da zahvalimo na angažmanu i profesionalnom pristupu, ali i na iskrenoj želji da nam ispričaju svoju stranu priče“, poručuju iz Hladnog piva.

Spot za pesmu „Firma“ skinut je sa njihovog aktuelnog albuma „Dani zatvorenih vrata“ koji je bend objavio za svoju, nezavisnu, etiketu Gajba records, a premijeru videa pogledajte u ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu i MTV.rs.

Povezana vest:  Sekine obožavaoce u subotu pored dobre muzike očekuje i poklon

MTV Premijera: Hladno pivo „Firma“
Ponedeljak, 6. jul u 20:00 na MTV kanalu i MTV.rs